lunes, 27 de febrero de 2012

La discapacitat, una altra manera de viure

La discapacidad no está en las personas faltas de su cuerpo, está en la mente de muchas que se dicen sanas. Marithe Lozano


Avui ha classe hem llegit dos articles, un anomenat Atención a la Diversidad de Cantabria i un altre provinent de Salamanca, i a continuació hem fet, en grup, la síntesi dels dos articles, comparant-los per poder contemplar les diferències.
Encara que els dos temes tracten sobre la inclusió a les escoles, no tracten el tema de la mateixa manera, com per exemple, una diferència és que en un dels articles es podia contemplar que tracta amb més duressa el tema de la diversitat i anomena les certes discapacitats que poden tenir la resta de l'alumnat, cosa que al altre no.
Un cop llegit aquests textos he pogut observar que realment, la societat en la que vivim, no té en compta que una discapacitat no fa que aquella persona sigui diferent a la gent ordinària, és una persona igual a la resta, però alhora diferent com som tots entre nosaltres diferents. Moltes vegades trobarem a alguna persona que sigui molt semblant a nosaltres, però MAI serà igual, encara que compartim certes maneres de viure o de menjar o d'observar, però som tots diferent, per conseqüent, una discapacitat nomès fa a una persona diferent com una altra que no tingui la discapacitat, tots som diferents!

No hay comentarios:

Publicar un comentario