miércoles, 15 de febrero de 2012

Cada hombre es diverso, distinto de los demás, inefable, único, absolutamente personal. Giovanni Papini

Avui ha estat el primer dia de classe, i per a començar, la professora ens ha explicat en que consistia aquesta assignatura.
Tot seguit, ha penjat una frase que deia: '' Descobrir als altres és descobrir una relació, NO una barrera''.

Aquesta frase ens ha donat molt que pensar. Realment, moltes vegades col·loquem barreres i donem etiquetes a les persones sense haver consegut cap aspecta d'aquesta, simplement per allò que veiem.
Quantes vegades no hem vist o fins i tot allò de ''mira la pija'' o '' la empollona'' i derivats d'aquests? Moltes vegades hem col·locat etiquetes sense veure més enllà del que realment es pot conèixer d'una persona.
Com en aquesta mateixa assignatura tractarem, sempre trobarem diversitat en les nostres vides, i això és possitiu. La diversitat ens aporta nous coneixements, noves experiències, nous moments; i encara que tots som diferents, moltes vegades també trobem aspectes en comú amb altres persones, però si possem etiquetes amb altres persones mai podrem saber si amb aquella persona puc tenir una bona relació o no.
Coneixent a les persones pots crèixer com a persona, pots compartir molts aspectes de la teva vida i conèixer de nous, d'experiències totalment diferent a les teves, noves mirades, nous mons.
Hem de crear ponts entre les persones, pas barreres, que l'únic que proporcionen són distanciaments vers altres persones que poden arribar a aportar-te una nova manera d'aprendre i d'entendre el món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario