jueves, 16 de febrero de 2012

No le evitéis a vuestros hijos las dificultades de la vida, enseñadles más bien a superarlas. Louis Pasteur.


En la sessió d'aquest darrer dijous, hem continuat amb el debat de la sessió anterior, sobre les etiquetes i tot allò que representen.
Les etiquetes representen un obstacle a les nostres vides, realment, no tenen cap funció satisfactoria; fa que ens allunyem de persones que possiblement podrien ser grans companys i per culpa d'aquestes etiquetes no deixem que s'ens mostrin.
Per continuar amb aquest tema, vam observar un vídeo sobre aquest mateix tema i ens va reflexionar.
Un cop vist aquest vídeo, vaig poder observar la gran importancia que té el tema de les etiquetes i la gran influència que ens dóna des de petits.
La influència d'aquestes etiquetes en els nens és de gran importància; els nens són molt influyents i si veuen que un adult diu que aquesta persona per tenir els ulls blaus és millor que ell que els té marrons, ells s'ho creurà, i es sentirà malament, fins i tot, la influència és tant gran, que pot influir en el seu estat anímic i acadèmic.
Aquest vídeo m'ha mostrat que hem d'educar dient que tots, encara que diferents, som persones iguals, tenim els mateixos drets i tots som especials, i això és un fet que s'ha de transmetre als nens, des de ben petits per tal d'evitar conceptes com el racisme o l'exclusió d'algun altre nen o persona per qualsevol que sigui el motiu; han de veure que no han de fer barreres, que han de fer ponts, conèixer i experimentar, i d'aquesta manera crèixer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario