miércoles, 7 de marzo de 2012

Entre muros

Los auténticos actores son esa raza indomable que interpreta los anhelos y fantasmas del inconsciente colectivo. Ana Diosdado


Avui hem començat a veure la pel·lícula ''Entre Murs'', és una pel·lícula de Laurent Cantet que està basanda en l'obra de l'obre de l'escritor i docent François Begaudeau, que també protagonitza el film, encanant a M. Marin. Juntament amb ell, un grup d'actors no profesionals, seleccionats entre els estudiants d'una escola mitja de Paris i aquests recreen la vida dins de l'escola. L'extraordinària qüalitat del resultat va fer que ''Entre Murs'' s'alcès amb el major premi en el Festival de Cannes de 2008, escombrant amb el glamour, la celebritat i les superproduccions.''Entre Murs'' no és nomès un film ineludible pels educadors, sino també un sugerent material per a compartir i discutir amb els alumnes, ja que proporciona una visió d'allò que dóna un docent a una escola i els comportaments que tenen els diversos estudiants.


Aquí podem observar un petit fragment de la pel·lícula, encara que està en francès (de la pel·lícula en el seu format original) està subtitulat en castellà. 
http://www.youtube.com/watch?v=g1GWNUPcT4M&feature=player_embedded 

No hay comentarios:

Publicar un comentario